- Пожалуйста, укажите опции товара…
Отображение 1–16 из 55
Амаретто
От: 250 грн.
Амаретто – сорт мигдалю, з великими плодами (по 3-4 г) горіхами подовженої форми. Дерево у висоту використовує 3-4 метри та формує широку овальну скобу. Навколоплодник легко відокремлюється від кісточки. Цей сорт мигдалю чудово витримує дуже низькі температури (до -34 ° С). Плоди дозрівають із середини серпня і до вересня. Цвіте
Апріум (абрикос+слива)
От: 200 грн.
Прекрасний сорт апріуму, раннього терміну дозрівання. Плоди дуже красиві, з привабливою шкіркою помаранчевого кольору. М’якоть щільна, дуже соковита та солодка, поєднує в собі смакову гаму сливи, з легкою кислинкою та солодкого абрикосу. Присутня невелика терпкість. Вага плодів досить велика, від 45 до 60 г. Кісточка добре відділяється. Термін дозрівання: кінець липня.
Бербанк гігант
От: 200 грн.
Бербанк Гігант (Berbank Gigant) – славнозвісний сорт диплоїдної сливи. Сорт виведений в США і названий в честь засновника диплоїдних слив Лютера Бербанка. Важається найбільшим серед диплоїдних слив. Плоди сорту Бербанк Гігант дуже великі 120-150 г, при нормальній загрузці дерева, а деякі можуть достигати до 250грам. Дуже велика і ароматна слива. Кісточка маленька, частково відділяється
Біг ред
От: 200 грн.
Абрикос Біг Ред французький селекційний, великоплідний сорт з високими показниками врожайності до 50 кг з дерева. Яскраво-червоні плоди вагою до 90 г відрізняються високими товарними і смаковими якостями, транспортабельністю. Підходять для універсальної переробки та вживання свіжими. Щоб виростити середньо-росле дерево з густою і розлогою кроною, необхідно посадити саджанці культури на
Бірікокколо гігант ді будріо
От: 200 грн.
Бірікокколо Гігант ді Будріо – це гібрид абрикоса (50%) і сливи (50%). Форма плоду і шкірка з легкої опушкою взяті у абрикоса, а ось колір і чудовий смак – у сливи. Термін дозрівання плодів – початок липня. Плоди дуже красиві, їх середня вага 65-80 грам. Колір шкірки – жовтий з
Ванієр
От: 200 грн.
Ванієр (Vanier) – (Wickson x Burbank) плоди великі, середньою вагою 60 – 100 г. Дуже привабливі через гарний колір шкіри. Жовта або жовто-оранжева шкірка покрита рожево-червоним рум’янцем М’якуш дуже м’який, жовтий або злегка рожевий, соковитий і дуже ароматний. Дуже стійкий до бактеріального раку і бурої гнилі кісточкових дерев.
Дапл Денді
От: 200 грн.
Плуот ДАПЛ Денді (Dapple Dandy) – є сливово-абрикосовим гібридом німецької селекції, отриманим при схрещуванні 1/4 абрикоса і 3/4 сливи. Велику популярність і популярність йому приніс особливий, незвичайне забарвлення шкірки – при дозріванні з блідо-зеленого він стає жовтим і покривається червоними плямами. Сорт середньо-пізнього строку дозрівання, збір врожаю починається вже в
Конквест (БЕЗ КІСТКИ)
От: 250 грн.
Слива без кісточки “Конквест” (Conquest) Преміум сорт Новинка в Україні, нова зірка абсолютно унікальний сорт в асортименті сливи. Єдиний сорт сливи без твердої кісточки. Замість твердої кісточки плід містить дуже маленьку недорозвинену м’яку і корисну кісточку, зі смаком солодкого мигдалю. Цей сорт сливи для любителів дивовижі в саду. Дерево середньоросле,
Ле-32/76 Бетінка
От: 200 грн.
Абрикос Ле-32/76 Betinka – Плоди дозрівають у середині липня , помаранчеві, з розмитим червоним рум’янцем, зовні дуже гарні та ошатні. Середня вага плодів близько 60 г, окремі до 120 г. М’якуш щільний, помаранчевий, дуже ароматний і запашний. Смак просто чудовий. Плоди товарні. Сорт придатний для комерційних посадок. Стійкий до хвороб
НЖА-19
От: 200 грн.
НЖА-19 – сорт абрикосу американської селекції, що характеризується великими плодами, раннім дозріванням та високою врожайністю. Плоди дозрівають наприкінці першої-початку другої декади липня. Дерево середньоросле, з округлою кроною. Характеристики плодів: Розмір: Дуже великі можуть досягати 170 г і більше, що є рекордом для абрикосів. Форма: Кругла, часто нагадує персик. Забарвлення: Жовто-жовтогаряче,
Первайс (колоноподібний)
От: 250 грн.
Опис сорту: – термін дозрівання – середина -кІнець серпня; – забарвлення – помаранчевий з червоним крапленням; – смак – кисло-солодкий, ароматний. Культура родом з Вірменії. Висота дерева сягає 2 метрів. У плодоношення вступає на 3 рік після посадки. Рослина компактна, має привабливий зовнішній вигляд. Відрізняється високою морозостійкістю, переносить холоди до
Персик-слива
От: 200 грн.
Представляємо новинку, складний гібрид “Персика” і “Сливи”, що має дуже незвичайний, вибуховий смак нагадує цукерки “дюшес”. М’якуш дуже ароматний з високим вмістом цукру. Плоди на вигляд дуже незвичайні плескаті, дозрівають нерівномірно, шкірка рожево-фіолетова на вигляд чимось схожі на інжирний нектарин. При перезріванні плоди стають ще солодшими і з багатим смаковим
Санні (колоноподібний)
От: 250 грн.
Абрикос колоновидний Санні Висота дерева досягає 2,5 метрів. Морозостійкість до -35°С. Шкірка забарвлена в яскравий золотисто-оранжевий колір. Вага плоду від 40 до 60 грам. М’якуш на смак соковита і солодка. Сорт, що самозапилюється, який плодоносить в середині літа. Він вважається на сьогодні найурожайнішим, починає плодоносити на 2-3 рік, славиться дуже
Санта Роза
От: 200 грн.
Сорт відносять до раннього терміну дозрівання. Відомий самоплідністю та скороплідністю. Є хорошим запилювачем для інших диплоїдних слив. Висота дерева до 4 метрів. Плоди великих розмірів, вагою 60-90 грам, в діаметрі 6-8 см., мають округлу форму. Шкірка тонка, від червоного до темно-фіолетового кольору. Наявний характерний восковий наліт. М’якоть червоного кольору, щільна, проте надзвичайно ніжна, соковита, має відмінний смак. Кістка
Техас
От: 250 грн.
Дерево середньої пишності, пізнього цвітіння, гарного та регулярного врожаю. Плоди дозрівають у вересні. Плід середнього розміру, округлий, шкірястий, овальної форми, світло-коричневого кольору, гарного смаку. Через хорошу якість плодів і пізнє цвітіння цей сорт заслуговує на увагу.
Фаркло
От: 200 грн.
Новий сорт абрикоса з пізнім строком дозрівання французької селекції. Самозапильний сорт абрикоса, що гарантує щорічну вище середнього врожайність. Плоди середнього розміру 50-65 г, добре тримаються на дереві після зрілості, дуже солодкі, з високим вмістом цукру, щільні, соковиті. Забарвлення плодів помаранчеве, іноді червоний рум’янець може займати до 40% плода. Кісточка добре















