Отображение 1–16 из 87
Амаретто
От: 250 грн.
Амаретто – сорт мигдалю, з великими плодами (по 3-4 г) горіхами подовженої форми. Дерево у висоту використовує 3-4 метри та формує широку овальну скобу. Навколоплодник легко відокремлюється від кісточки. Цей сорт мигдалю чудово витримує дуже низькі температури (до -34 ° С). Плоди дозрівають із середини серпня і до вересня. Цвіте
Апріум (абрикос+слива)
От: 200 грн.
Прекрасний сорт апріуму, раннього терміну дозрівання. Плоди дуже красиві, з привабливою шкіркою помаранчевого кольору. М’якоть щільна, дуже соковита та солодка, поєднує в собі смакову гаму сливи, з легкою кислинкою та солодкого абрикосу. Присутня невелика терпкість. Вага плодів досить велика, від 45 до 60 г. Кісточка добре відділяється. Термін дозрівання: кінець липня.
Бербанк гігант
От: 200 грн.
Бербанк Гігант (Berbank Gigant) – славнозвісний сорт диплоїдної сливи. Сорт виведений в США і названий в честь засновника диплоїдних слив Лютера Бербанка. Важається найбільшим серед диплоїдних слив. Плоди сорту Бербанк Гігант дуже великі 120-150 г, при нормальній загрузці дерева, а деякі можуть достигати до 250грам. Дуже велика і ароматна слива. Кісточка маленька, частково відділяється
Біг ред
От: 200 грн.
Абрикос Біг Ред французький селекційний, великоплідний сорт з високими показниками врожайності до 50 кг з дерева. Яскраво-червоні плоди вагою до 90 г відрізняються високими товарними і смаковими якостями, транспортабельністю. Підходять для універсальної переробки та вживання свіжими. Щоб виростити середньо-росле дерево з густою і розлогою кроною, необхідно посадити саджанці культури на
Бірікокколо гігант ді будріо
От: 200 грн.
Бірікокколо Гігант ді Будріо – це гібрид абрикоса (50%) і сливи (50%). Форма плоду і шкірка з легкої опушкою взяті у абрикоса, а ось колір і чудовий смак – у сливи. Термін дозрівання плодів – початок липня. Плоди дуже красиві, їх середня вага 65-80 грам. Колір шкірки – жовтий з
Ванієр
От: 200 грн.
Ванієр (Vanier) – (Wickson x Burbank) плоди великі, середньою вагою 60 – 100 г. Дуже привабливі через гарний колір шкіри. Жовта або жовто-оранжева шкірка покрита рожево-червоним рум’янцем М’якуш дуже м’який, жовтий або злегка рожевий, соковитий і дуже ароматний. Дуже стійкий до бактеріального раку і бурої гнилі кісточкових дерев.
Волошка
От: 200 грн.
Відмінний високоврожайний сорт сливи, пізнього терміну дозрівання. Дуже популярний української сорт, виведений шляхом схрещування сортів “Угорка” і “Велика синя”. Відрізняється високою урожайністю, гарним імунітетом, красивим декоративним виглядом дерева, а також високими якостями плодів, як смаковими, так і товарними. Сорт не самоплідний, тому вимагає запилювачів. Дерева середньорослі, з округлою, міцною, середньозагущеною
Дапл Денді
От: 200 грн.
Плуот ДАПЛ Денді (Dapple Dandy) – є сливово-абрикосовим гібридом німецької селекції, отриманим при схрещуванні 1/4 абрикоса і 3/4 сливи. Велику популярність і популярність йому приніс особливий, незвичайне забарвлення шкірки – при дозріванні з блідо-зеленого він стає жовтим і покривається червоними плямами. Сорт середньо-пізнього строку дозрівання, збір врожаю починається вже в
Донат
От: 200 грн.
Нектарин Донат / Donut / – новий сорт плоского (інжирного) нектарина середніх термінів дозрівання. Селекція Італії. Урожай дозріває в кінці липня-початку серпня. В умовах Вінницької обл. дозріває 25-30 липня. Плоди крупні, масою 120 г і більше, що є дуже високим показником серед інших плоских нектаринів і персиків. Опушення плодів відсутнє.
Конквест (БЕЗ КІСТКИ)
От: 200 грн.
Слива без кісточки “Конквест” (Conquest) Преміум сорт Новинка в Україні, нова зірка абсолютно унікальний сорт в асортименті сливи. Єдиний сорт сливи без твердої кісточки. Замість твердої кісточки плід містить дуже маленьку недорозвинену м’яку і корисну кісточку, зі смаком солодкого мигдалю. Цей сорт сливи для любителів дивовижі в саду. Дерево середньоросле,
Концеттина
От: 200 грн.
Чудовий, високоврожайний сорт нектарину, середнього терміну дозрівання. “Концеттіна” – сорт італійської селекції, що виведений внаслідок мутації нектарину “Старк Сатурн” (Stark Saturn). Завдяки своїй морозостійкості, підходить для вирощування в усіх регіонах України. Дерева середньорослі, крона округлої форми, дещо розгалужена. Плоди жовтого кольору, майже повністю вкриті густим рум’янцем, при дозріванні набуває насиченого
Ле-32/76 Бетінка
От: 200 грн.
Абрикос Ле-32/76 Betinka – Плоди дозрівають у середині липня , помаранчеві, з розмитим червоним рум’янцем, зовні дуже гарні та ошатні. Середня вага плодів близько 60 г, окремі до 120 г. М’якуш щільний, помаранчевий, дуже ароматний і запашний. Смак просто чудовий. Плоди товарні. Сорт придатний для комерційних посадок. Стійкий до хвороб
Медведівський червонолистний
От: 200 грн.
Медведівський – новий з білою м’якоттю сорт нектарина Української селекції. Дерево середньо-росле, плоди середнього терміну дозрівання. Характеризується декоративним листям зелено-червоного забарвлення. Плоди середніх розмірів 120 – 140 грам, вся поверхня покрита бордовою засмагою. М’якоть ніжна, щільна, біло-кремова, соковита, дуже смачна. Кісточка вільна. Дана селекція відрізняється високою стійкістю до морозів і
Ода
От: 200 грн.
Дерево сорту Ода середньоросле, з округлою кроною середньої густоти. Невимоглива до ґрунтових умов. Плоди сливи Ода великих розмірів (43 г), овальної форми, фіолетово-бурого кольору. М’якоть соковита, ніжна, жовта. Сорт високоврожайний, невимогливий до грунтів, любить добрива, стійкий до грибкових хвороб. Дозрівання сорту настає в середині серпня одночасно. Плоди мають високу транспортабельність,
Первайс (колоноподібний)
От: 200 грн.
Опис сорту: – термін дозрівання – середина -кІнець серпня; – забарвлення – помаранчевий з червоним крапленням; – смак – кисло-солодкий, ароматний. Культура родом з Вірменії. Висота дерева сягає 2 метрів. У плодоношення вступає на 3 рік після посадки. Рослина компактна, має привабливий зовнішній вигляд. Відрізняється високою морозостійкістю, переносить холоди до
Персик-слива
От: 200 грн.
Представляємо новинку, складний гібрид “Персика” і “Сливи”, що має дуже незвичайний, вибуховий смак нагадує цукерки “дюшес”. М’якуш дуже ароматний з високим вмістом цукру. Плоди на вигляд дуже незвичайні плескаті, дозрівають нерівномірно, шкірка рожево-фіолетова на вигляд чимось схожі на інжирний нектарин. При перезріванні плоди стають ще солодшими і з багатим смаковим