Отображение 17–32 из 86
Персик-слива
От: 200 грн.
Представляємо новинку, складний гібрид “Персика” і “Сливи”, що має дуже незвичайний, вибуховий смак нагадує цукерки “дюшес”. М’якуш дуже ароматний з високим вмістом цукру. Плоди на вигляд дуже незвичайні плескаті, дозрівають нерівномірно, шкірка рожево-фіолетова на вигляд чимось схожі на інжирний нектарин. При перезріванні плоди стають ще солодшими і з багатим смаковим
Санні (колоноподібний)
От: 250 грн.
Абрикос колоновидний Санні Висота дерева досягає 2,5 метрів. Морозостійкість до -35°С. Шкірка забарвлена в яскравий золотисто-оранжевий колір. Вага плоду від 40 до 60 грам. М’якуш на смак соковита і солодка. Сорт, що самозапилюється, який плодоносить в середині літа. Він вважається на сьогодні найурожайнішим, починає плодоносити на 2-3 рік, славиться дуже
Санта Роза
От: 200 грн.
Сорт відносять до раннього терміну дозрівання. Відомий самоплідністю та скороплідністю. Є хорошим запилювачем для інших диплоїдних слив. Висота дерева до 4 метрів. Плоди великих розмірів, вагою 60-90 грам, в діаметрі 6-8 см., мають округлу форму. Шкірка тонка, від червоного до темно-фіолетового кольору. Наявний характерний восковий наліт. М’якоть червоного кольору, щільна, проте надзвичайно ніжна, соковита, має відмінний смак. Кістка
Соковитий
От: 200 грн.
Соковитий-результат схрещування сортів Рочестер і Грінсборо. Отримано в Державному Нікітському ботанічному саду в 1932 році. Персик Соковитий відноситься до сортів раннього терміну дозрівання. Урожайність висока. Плоди середнього розміру, масою 90-100 г., кулястої форми, злегка стислі з боків. Черевний шов середньої глибини. Шкірочка зеленувато-кремова, з розмитим карміновим рум’янцем, густо опушенна, товста,
Спокуса
От: 200 грн.
Нектарин «Спокуса» Листочки зелені, досить великі, зазубрені. Сорт із пізнім терміном плодоношення. Фрукти дозрівають на початку осені. Сорт самоплідний, поряд не потрібно висаджувати додаткові запилювачі. Плід великого розміру, що досягає ваги 150-200 г. Шкірка гарна, яскраво-жовта, на боці є великий рум’янець насичено-червоного відтінку. Форма плода витягнута, округла. М’якуш приємний, ароматний,
Техас
От: 250 грн.
Дерево середньої пишності, пізнього цвітіння, гарного та регулярного врожаю. Плоди дозрівають у вересні. Плід середнього розміру, округлий, шкірястий, овальної форми, світло-коричневого кольору, гарного смаку. Через хорошу якість плодів і пізнє цвітіння цей сорт заслуговує на увагу.
Фаркло
От: 200 грн.
Новий сорт абрикоса з пізнім строком дозрівання французької селекції. Самозапильний сорт абрикоса, що гарантує щорічну вище середнього врожайність. Плоди середнього розміру 50-65 г, добре тримаються на дереві після зрілості, дуже солодкі, з високим вмістом цукру, щільні, соковиті. Забарвлення плодів помаранчеве, іноді червоний рум’янець може займати до 40% плода. Кісточка добре
Форум
От: 200 грн.
Абрикос Форум – це сорт із раннім терміном дозрівання, збирати врожай можна вже в середині червня. Плодоносити починає на четвертий рік після посадки. Зимостійкість вища за середню. Середня стійкість до захворювань. Призначення плодів універсальне. Дерево середньоросле, із густою розлогою кроною. Плоди абрикоса жовтого кольору із прозеленню, слабо-опушені. Вага 40-50 г,
Хіромі Ред
От: 200 грн.
Слива Хіромі Ред /Hiromi Red/. Новий сорт диплоїдної сливи (гібрид аличі та сливи) середнього терміну дозрівання. Селекція США, Флойд Зайгер. Плоди дозрівають з 20 липня по 10 серпня. Плоди дуже великі. Середня вага плодів – близько 100 г., окремі до 120 г., і більше, стандарту 60 мм, темно-бордові, округлої форми,
Черікос (алича+чорний абрикос)
От: 200 грн.
Черікос – новий для України сорт, який є гібридом німецької селекції, для створення якого схрестили чорний абрикос та аличу. Вийшов незвичайний сорт середньо-пізнього терміну дозрівання, збирання врожаю якого починається вже у першій декаді серпня. Дерева високоврожайні, скороплідні, слаборослі, у період плодоношення густо посипані красивими плодами, що надають їм нарядності. Плоди
Шедевр
От: 200 грн.
Шедевр виведений в Нікітському ботанічному саду. Плоди великі, масою 60-80 грам, жовтого кольору з рум’янцем. М’якуш жовто-кремовий, ніжної текстури, соковита і дуже солодка. Кісточка невелика, легко відділяється від м’якуша. Дерево середнього росту, росте компактно, формує підведену округлу крону. В період плодоносіння охоче вступає на 2-3 рік після посадки в саду.
Айс Піч
От: 250 грн.
Персик Айс Піч (Ice Peach) – новий, унікальний сорт білого персика. Абсолютно дуже рідкісний сорт персика, який раніше не існував в світі. Виведений недавно в Німеччині. Характерний білий колір походить від старовинного корейського сорту Yume Yon. Колір шкірочки і м’якоті – прозора, біла слонова кістка, що дійсно вражає своєю незвичайністю.
Ананасний
От: 200 грн.
Характеристика: Термін дозрівання: I-декада липня Маса плода: 30-50 гр М'якуш помірно щільний, соковитий, кремового забарвлення Запилювачі: Самоплідний Цей гібрид виростає до 4м заввишки Плоди досить великі - 30-50 г, на масу впливають умови проростання та вирощування. Шкірка абрикосів бархатиста, жовта, має червоні цятки. М'якуш помірно щільний,
Анжеліно
От: 200 грн.
Пізньостиглий сорт, виведений американськими селекціонерами. Стійкість до низьких температур та посушливого клімату. Належить до високорослих, крона пишна. Початковий період плодоношення випадає на третій сезон з моменту посадки у ґрунт. Урожаї рясні, близько 50 кг з одного дерева. Плоди масою від 100 до 150 грамів кожен визрівають пізно, у першій декаді
Байрон голд
От: 200 грн.
Характеристика: Термін дозрівання: II декада вересня Маса плода: 80-100 г Смак: дуже соковита, , з чудовим солодким смаком Запилювачі: частково самоплідна Плоди золотисто-жовті до 100 гр. Споживання І-ІІ декада вересня. Морозостійкий сорт, скороплідний. Врожайність 35-40 кг із дерева, сила зростання середня. М'якуш соковитий, щільний, жовто-жовтогарячий. Смак чудовий, солодкий. Кісточка відокремлюється
Белла Діамола
От: 200 грн.
Белла Діамола – середньостиглий великоплідний сорт абрикоса. Невисока дерево висотою 3-4 м з округлою розлогою кроною зі звисаючими гілками. Рослина самозапильна, цвіте в травні, плоди дозрівають на початку липня. Плоди переважно великі, вагою від 50 до 100 г, подовжено-серцеподібної форми, жовтого кольору з червоним або малиновим рум’янцем на всій поверхні.